Panikslagen dam!

Panikslagen dam!

Vi fick samtal prick 08.00 idag av en panikslagen trevlig dam som sa att hon hade råkat ut för en liten olycka. Hon skickade oss lite bilder och efter 10 minuter köpte vi bilen. Självklart hämtades bilen av vår bärgningsbil direkt från Vällingby.

Vi köper mycket bilar som blivit defekta i olika kollisioner. När vi säger att vi köper bilar oavsett skick så menar vi verkligen det. I bland köper vi bilar som brunnit eller vandaliserade. Det har funnits enstaka fall där kärlekspar blivit oense och den ena tagit ut nerverna på bilen. Ja visst är det olyckligt :/

Men som alla kärlekssagor så finns det alltid ett lyckligt slut! Bilado är räddaren i nöden när man missat att teckna den där helförsäkringen! Då kommer vi som ett spjut och köper bilen. Du har pengarna på kontot lika fort.

Nedan får du ännu ett exempel på att det lönar sig att ha en helförsäkring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *