Kort Bilado historia

Kort Bilado historia

När Bilado startades 2015 ägnade vi oss mestadels åt försäljningsuppdrag. Vi var s.k ”bilmäklare”. Människor runt om i landet anlitade oss för att sälja deras bilar. Vi har fått sälja alla typer av bilar – Nya, dyra, gamla och billiga. Vi har lösningar för alla kundgrupper. Att få ett försäljningsuppdrag är som att få ett förtroendeuppdrag! Våra kunder såg vår potential och trovärdighet i oss och kunde därför med gott samvete ge oss nycklarna till sin 500.000 kronors bil. För Bilado har det sedan starten varit vår nyckel till framgång – att kunna lita på oss och vår kompetens.

Vi har sålt bilar åt högt uppsatta politiker och offentliga personer. Vi kopplade samman köpare och säljare. Vi tog hand om hela försäljningsprocessen som innebär all annonsering på Blocket, telefonsamtal, förhandlingar, visningar och till slut affär. Vi såg till att bilköpet gick tryggt & smidigt. Vi ordnade med bilgaranti och bilfinans.

Bilado har sedan 2015 skaffat sig ett gott ryckte och god kunskap om bilbranschen. Bilado har alltid stuckit ut med att vara annorlunda, inte en sedvanlig bilhandlare med en lokal och massor av bilar. Vi är s.k bilentreprenörer. På senare åren har vi riktat in oss på enbart köpa in bilar.

Vi har specialiserat oss på att köpa bilar direkt av privatpersoner och företag. Vi såg en efterfrågan att de flesta helst inte vill sälja sina bilar på Blocket, träffa okända människor och i värsta fall bli lurade. Folk vill inte heller vända sig till bilauktioner som ex. KVD (som är en super bra tjänst), utan människor vill sälja sina bilar direkt och få betalt direkt! Slippa huvudvärk och komplicerade processer. Du vill sälja din bil som den står och Bilado köper din bil i befintligt skick utan krångel.

Vi har som mål att bli ett naturligt val när det är dags att sälja bilen. Du undrar säkerligen – Vad gör ni med alla bilar? Om ni nu inte har någon bilhall….

Bilado köper in din bil oavsett skick. Sedan säljer vi bilarna till bilfirmor som vi samarbetar med. Vi fungerar helt enkelt som en grossist. Vårt goda kontaktnät gör det möjligt för oss att köpa de flesta bilarna i alla prisklasser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *