Perfekt alternativ för dig som tar Coronaviruset SERIÖST

Perfekt alternativ för dig som tar Coronaviruset SERIÖST

Det som gör oss UNIKA är att vi köper bilar över HELA Sverige. Du behöver aldrig åka till oss och visa upp bilen! Du kan helt enkelt sitta och mysa hemma i Kiruna och sälja bilen från soffan. Det är inga problem för oss. Ska man sälja bilen, ja då ska det vara enkelt.

Ska du behöva resa dig upp och åka runt till bilhandlare och visa bilen? Nej! Eller ska du annonsera ut bilen? Absolut inte. Du ska distansera så mycket du bara kan, undvik att träffa okända människor som ska hålla på och pilla, känna och testa din bil.

Bilado är ett tryggt alternativ när du skall sälja bilen, ur ett smittskydds perspektiv är vi ett klockrent val – då du inte behöver träffa oss fysiskt när du ska sälja bil.

Bokar vi ett fysiskt möte så kan du alltid känna dig trygg med att vi är 100% friska. Vi har handskar och vi har även munskydd med oss. Vi håller alltid avstånd och vi kör enbart med ”Corona-hälsningar”.

Vi har skapat en automatiserad och enkelt tillvägagångssätt när vi köper din bil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *