Är vår tjänst för bra för att vara sann?

Är vår tjänst för bra för att vara sann?

är vår tjänst så pass bra att den lockar till sig nättroll?

Som ni vet har vi en Livechat som alltid är bemannad, vi finns nästan alltid tillgängliga. Idag vid lunchtid hade vi en ”kund” med lite tankar och funderingar..Du kan läsa chattkonversationen i detta inlägg..

Det hela började med standard frågor som vi får dagligen. Därefter började denna ”Otto” utrycka sin oro över vår tjänst, att allt låter så smidigt, att det låter för bra för att vara sant. Bokstavligen. Många kunder har uttryckt sig så – fast med glädje! 

Denne ”Otto” var fast besluten om att vår bilköpartjänst är ett påhitt och att vi helt enkelt är lurendrejare. Vår medarbetare Arvid svarade utförligt gång på gång och försökte förklara att så är inte fallet. Vi sa helt enkelt att vi köper bilar i befintligt skick, ibland tittar vi på bilen ibland inte. Vi skickar alltid pengar innan hämtning och vi sköter all administration. Vi refererade till våra omdömen och berättade för Otto att det finns ingen väg att bli lurad på när man säljer bilen till oss. Vi kan ju först och främst inte stjäla en bil. Ägandeskapet överförs inte förens man fått betalt av oss, samt att vi inte hämtar bilar som inte är betalda. När man säljer en bil till oss och signerar vårt digitala köpekontrakt så har man pengarna inom ett par minuter. 90% av våra affärer sker online och digitalt. Vi åker nästan aldrig ut och köper bilen fysiskt. Vårt huvudkontor är i Stockholm och vi kan inte åka till Ystad eller Kiruna bara för att titta på en bil. Vårt unika system möjliggör att vi kan köpa bilar över hela landet. 

Denne Otto gick djupare och var helt säker på att säljer han bilen till oss så blir han rent av blåst. Arvid gjorde sitt yttersta för att förklara att så inte är fallet. Våra trustpilot omdömen som våra verifierade kunder har skrivit, var enligt han köpta och inte riktiga. 

Efter flera svar och motargument så tipsar Arvid om att ringa in direkt till Transportstyrelsen för att kontrollera att vi är seriösa, vi har licens för direktanmälan och är ett företag oseriöst eller inte sköter sig så förlorar man det direkt..

Otto påstod sig ha ringt till Transportstyrelsen. Han fick svaret att Bilado har ett krångligt arbetssätt, att vi fått mycket klagomål, att vi strular med betalning och att vi har problem med våra konton och banker…

Efter att ”Otto” skrivit detta visste Arvid direkt att detta är en lustigkurre med för mycket fritid. Det händer att många av våra konkurrenter tar till olika verktyg för att göra vardagen jobbigare för oss. Det kan vara allt från att kopiera vår affärsidé, vår text, skriva dåliga omdömen, svartmåla m.m..Detta är smällar alla företagare får ta för att nå framgång. Det finns alltid någon som försöker göra krokben.

Men efter att vi läst igenom så förstod vi att detta var en avundsjuk konkurrent, som hade för lite kunder – och för mycket fritid. 

Vi tackade för detta ”påhopp” och sa till ”Otto” att vi kommer använda detta till vår fördel – Så igen, stort tack för att du ägnade din tid idag på chatten – för det gav resultat! 

Josef – Vd, ringde faktiskt upp Transportstyrelsen och spelade in hela samtalet. Ja..vad sa handläggaren? Förutom att hon skrattade gott…så fick vi reda på att det är nonsens. Se hela inspelningen direkt och få dig ett gott skratt du med! 

Ytterligare en dag där vi för en kamp mot alla troll, med detta inlägg får våra kunder veta att Bilados tjänst är faktiskt är Sann och FÖR BRA. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *